Partyverhuur & Catering

Amsterdam

 

Patatkraam huren in Amsterdam

Verse patat, bijna iedereen lust het wel en is daarom geschikt voor elk soort evenement. Wij leveren snackwagens door heel Nederland en maken daarmee ieder feest tot een succes.

Uw feestgangers kunnen onbeperkt patat en snacks eten voor een vaste prijs. U weet dan waar u aan toe bent!

Niet alleen onze kwaliteit en hygiëne zijn op orde, ook zijn wij zeer scherp geprijsd!

Snackkar huren in regio Amsterdam

 

Onbeperkt patat

Heerlijke verse patat in een puntzak. Wij leveren v.a. €4,- per persoon een puntzak verse patat inclusief snackwagen, personeel en alle andere benodigdheden. Uw gasten kunnen gedurende een vooraf afgesproken tijdsbestek onbeperkt patat bij ons afnemen.

Onbeperkt patat & snacks

Heerlijke verse patat in een puntzak en daarnaast alle gangbare snacks. Wij leveren v.a. €5,- per persoon een puntzak verse patat en lekkere snacks inclusief snackwagen, personeel en alle andere benodigdheden. Uw gasten kunnen gedurende een vooraf afgesproken tijdsbestek onbeperkt patat & snacks bij ons afnemen.

Vrije verkoop

Komen er op uw evenement meer dan 500 personen en is de catering nog niet geregeld? Wat is er dan makkelijker dan een snackwagen neer te zetten die op vrije verkoop verse patat en snacks verkoopt? Wij regelen alles voor u om er een geslaagd feest van te maken!

 

Ook leuk:

© 2020 Partytools

Website door Manieu.nl