Partyverhuur & Catering

Amsterdam

 

IJscokar huren in Amsterdam

IJs kan altijd, of het nu warm is of niet. Het enige wat u hoeft te doen is, de smaak aan het weer aan te passen. Wilt u een origineel dessert op uw feestelijk diner of bruiloft? Of wilt u op een originele manier reclame maken voor uw bedrijf? Wat dacht u van een ijscokar? U kunt heel voordelig bij ons een ijscokar huren voor iedere gewenste gelegenheid!

Ambachtelijk Schepijs

Bij een ijscokar hoort natuurlijk wel ijs! Daarom bieden wij u de mogelijkheid de ijscokar te huren inclusief ambachtelijk schepijs van hoge kwaliteit. Het schepijs wordt geleverd op aanvraag, en u kunt zelf de hoeveelheid en smaken uitkiezen! Voor ons groot assortiment aan smaken kunt u het best contact met ons opnemen.

Authentieke ijskar huren in regio Amsterdam

 

Prijzen

Huurprijs Authentieke IJskar: €129,-

Personeel

Wilt u liever niet zelf achter de ijscokar staan? Dan kunt u ook ervaren personeel bij ons huren! Ons personeel kan professioneel ijsscheppen en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten!

Transport

Wij leveren de ijscokar tegen een voordelig tarief in heel Nederland en België! De totale transport prijzen worden berekend over de totale afstand die gereden moet worden. Voor veel locaties hebben wij voordelige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Extra's voor bij de ijscokar

Extra ijsschep: €5,-
Hoorntjeshouder: €5,-
Voorgekoelde koelelementen, -20: €25,00 (3 stuks, 4 - 6 uur zonder elektriciteit)
Eindschoonmaak (optioneel): €42,50
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor voedingswaren geldt een BTW-tarief van 9%.
 

 

Onze ijskarren

De Oranje Authentieke IJskar
De roze Authentieke IJskar
De gele Authentieke IJskar
De Italiaanse Authentieke IJskar
De blanco witte Authentieke IJskar
De blauwe Authentieke IJskar

© 2023 Partytools

Website door Manieu.nl